Java

Ridläger, dag 3.

Kategori: Allmänt

Det var fem trötta tjejer som vaknade vid niotiden! Dagen började med regn, vi som skulle bygga bana inför hoppningen. Vi drog oss istället framför en film, tills klockan började närma sig elva. Vi byggde upp en bana, som var ganska klurig, men ändå rolig! 
Paddocken var väldigt tung så det blev jobbigt för hästarna att galoppera igenom sig riktigt där, men med tanke på underlaget så tyckte jag att det gick väldigt bra. Cherry hade faktiskt en bra galopp genom hela banan, med lite avsåtndsfel då och då. Hon hoppade väldigt fint, och hinderna låg på ungefär 55 cm. Jag är nöjd över att det gick så bra som det faktiskt gjorde.

På eftermiddagen var det dags för lite jobb i rundkorallen innan vi började rida hemåt. I rundkorallen jobbade vi med att få hästarna att flytta sig för oss, och att de skulle stanna när vi stannar och ja sådana självklara saker. Cherry var trött, men det gick bra ändå.
Det blev en lagom skrittur hem.

På kvällen var det ganska skönt med tacomys framför tv:n. Allihop var väldigt trötta så vi somnade runt ettiden tror jag :)

 

/Maja

Kommentarer


Kommentera inlägget här: