Java

tjo va det var livat i holken i lördags!

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit väldigt dåliga på att uppdatera, jag kan säga att jag inte har haft tid under dagen. Har städat och hållt på hela dan, så är trött nu. Tröttare än innan, vilket betyder att jag sitter och halvsover ;) Ikväll har jag och Ylva varit ute på en skrittrunda med våra små pållar, de skötte sig bra båda två :)

/Maja

1 januari till 30 juni

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här är bara ett litet urval av bilder, från första bilden som är tagen i början av januari och den sista bilden som är tagen nu i slutet av juni. Min prinsessa har vuxit till sig ordentligt och är ingen liten tjej längre. Nu är det fortsatt hårt jobb som väntar! 

/Maja
 
 

Rix FM

Kategori: Allmänt

 Den här dagen får förgyllas med Rix FM, utan musik vore livet väldigt tråkigt! 
 
/M
 
 

in love with you!

Kategori: Allmänt



Den här bilden visar allt vad jag känner för min älskade flinga. Jag skulle kunna räkna upp hundratals ord för att säga vad den här ponnyn betyder för mig, men istället ger jag en bild. 
Lycklig! 
 
/Maja

sommarbilder del 2.

Kategori: Fotografering

 

Cherry 29/6

Kategori: Allmänt

Cherry var superfin idag, det märktes att hon fick jobba igår! Galoppen satt som en smäck och vi fick bara fel två gånger! Fattningarna blir bättre och bättre för varje gång. Vi övade mest på att hitta avstånden och få en bra rytm, vi hoppade bara några enkla små kryss då höjden inte var det viktiga. Jag är riktigt nöjd över henne! 
Imorgon blir det en runda i skogen, bara joggning, kan nämligen tänka mig att hon har lite träningsvärk imorgon. 
 
/Maja

morsningkorsning!

Kategori: Allmänt

Har precis ätit frukost, jordgubbar med mjölk, ifall ni vill veta. Om ett par timmar är det dags för lite hoppning med Cherry, vi ska passa på att använda våra nya bommar för allra första gången! Det är dock ganska varmt ute, så vi får ta det lite lugnt, annars blir hon trött alldeles för fort! 

/M
 
grodstil, alltid lika fint! :) 

träningsvärk är alltid lika kul!

Kategori: Allmänt

Jag lär ha träningsvärk imorgon.. Kan säga att jag fick en riktigt genomkörare, Sanna var sträng idag! Haha, men det behövdes verkligen. Med hennes hjälp känner jag att det här kommer bli riktigt bra, fler sådana har gånger och sen så är vi snart i topp! :) 
Orkar inte ta någon direkt utvärdering, kan bara säga att så fort jag gjorde rätt så hittade Cherry rätt direkt också! :) 

/Maja
 

Mot stallet

Kategori: Allmänt

Nu får det vara bra för idag. Nu beger jag mig mot stallet och sedan hänger jag med Maja en sväng till Lenhovda. Blir väl att rykta av hästen lite först. Sedan ska vi också ta en titt om hindrena har torkat som de ska. För då kan vi nog snart bära ut dem och se hur det blir :)

Söthästen :*
/Ylva

here i am!

Kategori: Allmänt

VIll ni veta en sak? Jag är väääldigt trött nu.. Klippa gräs tar på krafterna! Har precis kommit ut ur duschen och nu blir det en slapp eftermiddag innan jag ger mig upp till stallet.
Idag kör vi mot Lenhovda, Cherry behöver det, jag med för den delen.. ;)

Ha en fortsatt bra dag!
/Maja

har inget att säga

Kategori: Allmänt

Precis som rubriken lyder så har jag inget att säga, men jag tänkte bara hälsa att jag lever just nu. Dock vet jag inte om jag gör det efter jag har klippt gräset, varmt ute idag ju! Men om jag överlever det så hörs vi senare i eftermiddag. 

Puss och hej!

/Maja
 

Ylva & Donald 27/6 2012

Kategori: Film

Var med på hoppträning med Donald igår. Det gick verkligen kanon och det känns väldigt bra nu inför tävlingen nästa helg. Min i stort sett första tävling någonsin som är högre än klubbnivå xD. Men någon gång måste bli det första och jag kommer vara så sjukt nerväs.

Här har ni i alla fall en film från träningen. Jag har inte klippt bort en enda bit utev det som blev filmat utan allt kommer direkt efter varandra i ordning. Allt finns med, alla lustiga hopp alla ryttarmissar, alla vägringar. Men sak samma, för men kan också se att allt blev bättre hela tiden :)

/Ylva

Goodnight

Kategori: Allmänt

Nu säger jag godnatt, det har blivit en lång dag för mig. Imorgon står det gräsklippning och Lenhovda på schemat, det kommer bli bra tror jag :). Cherry kommer kanske inte bli lika glad av det, hon tycker allt att det är lite jobbigt att tränas för dressyrtanten Sanna ;)
Nähä, nu måste jag sova, annars kommer ögonen snart slockna av sig själva..

/Maja

Gummibär

Kategori: Musik

 


Helt klart bäst! 

/Maja

wakeywakey!

Kategori: Allmänt

Gooooood morning gentles and ladiemen! :D 
Är så sjukt trött idag, orkar inte göra något annat än att slappa här framför.. Men, jag tänker trotsa vädret och min trötthet och ge mig ut och rida en runda. Hoppas hon är lika fin som hon var igår! 
Nähä, dags att rycka upp sig, alla slöfockar där ute! 
Hoppas ni får en bra dag, kommer bli dåligt med bloggningen idag men det får gå ändå.. 
 
/Maja
 
ni är ganska bra ni tjejer!

härlig musik!

Kategori: Tips

 
 
 
 
Två låtar med nästan samma namn, den ena gammal och den andra ny. Jag älskar båda låtarna, så himla bra! 
Helt klart värt att lyssna på om ni inte har hört dom innan :) 

/Maja

kul!

Kategori: Allmänt

Känslan när man tycket något är roligt, men får sedan svaret att den är gammal.. Hmm.. ;)

stay

Kategori: Musik

 
 
Det här är absolut bästa låten just nu, kan inte sluta lyssna på den! Superbra! :D 
 
/Maja

världens bästa häst!

Kategori: Allmänt

Ibland är min häst helt enkelt bara bäst, det finns ingen som kan säga emot! Det gick så sjukt bra att rida idag, så jag finner inga ord för att beskriva det. Det var underbart att sitta där på hästryggen och verkligen kunna rida henne dit jag ville ha henne!
Bästa uteritten på jag vet inte hur länge! :) 
 

vad är det för dag egentligen?

Kategori: Allmänt

Nu när det är sommarlov har jag stora problem med att hålla reda på vilken dag det är, jag har mycket lättare för att komma ihåg datumen, konstigt nog.. ;) 
Den här dagen har bestått av fortsatt målande på bommarna, jag måste erkänna att de blir så sjukt snygga! Efter jag hade fått i mig lite käk drog jag mig mot Kråksmåla, där jag har spenderat min eftermiddag. Fick till och med lite saker, dock var det svårt att få med det på moppen hem så det får pappa ta och hämta en annan dag. Nu ska jag snart ge mig upp till stallet för att rida, idag blir det tillsammans med Ylva, i det fina vädret :D 

/Maja
 


Jobbar på...

Kategori: Allmänt

Blir till att slutföra veden för min del idag hoppas jag på om inget annat kommer i vägen ;) Sedan får det minsann bli lite ridning ikväll på lilla Donald. Han måste ut en sväng känner jag, trots det dåliga vädret.
/Ylva

beslutsångest

Kategori: Allmänt

Fy, jag hatar att ha beslutsångest! 
Sitter och tittar på säkerhetsvästar, då den jag har är helt utsliten.. Frågan är då om man ska lägga pengar på en riktig Racesafe, eller om man ska köpa en fejk. 


Racesafe eller...
... fejk? 

/Maja

Galet trött

Kategori: Allmänt

Orkar ingenting ikväll, tänkte starta ett avsnitt av One Tree Hill och sedan krypa i säng ;) Ha det bra...
/Ylva

klockrena!

Kategori:

Haha, två tjejer gjorde verkligen min dag med sina inlägg. 
Läs det här och det här, och ni kommer förstå varför! 

/Maja

fingrarna fulla av färg

Kategori: Allmänt

Ja, precis som rubriken lyder så är mina fingrar helt fulla av färg, vit, blå och grön färg. Vi har fått mycket gjort idag, det är lite kvar som jag ska ta imorgon men sen är det bara att vänta på att färgen ska torka så vi kan börja använda bommarna. Ser så fram emot det! :)

/Maja

mot stallet!

Kategori: Allmänt

Nu drar jag mig mot stallet för att fortsätta måla våra fina bommar. Jag lovar er att dom kommer bli awesome! :D
/Maja

skillnad

Kategori: Film

 
 
 
 
Ser ni skillnaden? Den första filmen är från den 10 mars och den andra från i lördags, den 23 juni. Skillnaden är så stor, dels är hon mycket finare i kroppen nu, med muskler och hull och sånt. Den största skillnaden är hur hon har utvecklats. De senaste månaderna har det bara gått uppför och vi har lärt oss massor av nya saker, jag vet hur jag ska göra nu för att få henne att jobba rätt. Det är kul att se förändringen, hur stor skillnad det faktiskt kan bli med massor av jobb och slit! :) 

/Maja

nu säger jag godnatt

Kategori: Allmänt

Efter att ha hållt igång hela dagen är jag väldigt trött, så nu tänkte jag krypa till kojs innan jag behöver sätta upp ögonen med tändstickor.. ;) 
Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som mig! 

Kram Maja

Java

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Bilder på oss, sötare får ni leta efter! 

/Java

dagens låt

Kategori: Musik

 
Ganska bra låt, det här :D

/Maja

målat hinder!

Kategori: Allmänt

Förlåt för vår icke existerande uppdatering idag. Vi har hållt igång hela dagen, så vi har inte orkar lägga tid på bloggen. Vi har målat och fixat med våra hinder, och pappa lyckades trolla fram lite fler bommar. Hur awesome?!
Radion har varit igång hela dagen med, jag kan inte klara mig utan musik, så humöret har stigit ännu lite mer. Imorgon fortsätter vi förhoppningsvis vårt jobb på bommarna, vi kunde inte måla allt idag. Om allt går som vi vill kommer vi ha de allra snyggaste hindrena här i närheten! :) 

/Maja

Dagen till ära

Kategori: Allmänt

Maja och jag har varit väldigt duktiga och målat bommarna idag. Så hindrena kommer verkligen bli helt awesome :D
/Ylva

arg

Kategori: Allmänt

Jag hatar verkligen elektronik ibland, eller just nu datorn.. Eller egentligen mailen. Har suttit och klippt ihop en film nu, och så ska jag skicka den, men då är den för stor även fast jag har sparat den för epost! Jag blir så arg på det här!

/M

åhåh, överlycklig!

Kategori: Allmänt

Den här dagen blev verkligen så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Lyckades övertala min snälla far att han skulle köra mig och Cherry till Lenhovda, så vi kunde få Sannas hjälp. 
Väl framme gick allt så otroligt bra, är väldigt glad och förvånad över det. Jobbade på en del saker som vi har svårt med just nu, och jag kände att det mesta släppte och att jag nu har lärt mg hur jag ska göra.
Sanna satt även upp en stund, för att jag skulle få känna skillnaden före och efter, och jag kan bara säga att den tjejen rider så sjukt bra! Tur att hon är min lilla tränare, så jag också kanske kan komma dit ;) 


Bild från förra gången.

/Maja 

Midsommar 2012

Kategori: Allmänt


Maja, Moa, Matilda, Ylva och Iris. (Bella också men hon är inte med på bilden)

/Ylva

godmorgon, typ?

Kategori: Allmänt

Ja, för mig är det nästan morgon fortfarande, visserligen vaknade vi vid lite efter tio men har inte gjort någonting alls sedan dess. 
Om jag ska berätta lite om gårkvällen, kan jag börja med att säga att det var blött! Det var väldigt blött, men ändå roligt. Vi var några tjejer som hade bestämt oss att vi skulle vara nere vid sjön och grilla och så, och även fast det bokstavligt talat öste ner så var vi där! Vi grillade, och det blev sjö på tallrikarna när vi åt. Efter ett tag tröttnade vi och körde tillbaka till huset, där nästan alla lånade kläder och sen satte vi på en film och bara myste! 

Ylva följde även med mig hem och sov hos mig här inatt, det blev en del väldigt välbehövligt prat med min fina vän. Mysigt! 




/Maja

midsommar

Kategori: Allmänt

Såhär ser jag ut idag, hoppas att vädret håller i sig! :) 


/Maja

Fler bilder

Kategori: Fotografering

godmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon allihop och glad midsommar på er!
Hoppas ni får en bra dag, vad ni nu än ska hitta på. :)

/Java

personer jag saknar

Kategori: Tankar

Det finns vissa personer i min närhet som betyder otroligt mycket för mig och som jag saknar ganska mycket just nu. De här personerna finns alltid för mig, och ställer alltid upp på vad jag än behöver. De här personerna är väldigt bra, väldigt bra! 

Emelie Adolfsson

Den här tjejen har jag gått med både på dagis och nu på högstadiet. Hon är genomsnäll och tänker på alla i sin omgivning. Hon är alltid positiv och har en härlig inställning till allt. Förut umgicks vi mera, vi red tillsammans och så, men nu på sista tiden har det inte blivit så mycket, vilket jag tycker är tråkigt. Det kommer kännas ganska tomt utan den här tjejen i min klass! 
Jag saknar dig

 
Ebba Olsson

Denna goa tjejen har jag nog inte nämnt tidigare, men hon är en otroligt gullig vän som jag har hittat under mina år i Lenhovda. Hon är också hur snäll som helst, väldigt pratglad och i allmänhet alltid glad. Vi har inte träffats så jättemycket men hon ligger mig absolut varmt om hjärtat. Till hösten kommer det nog bli lite tomt utan att få träffa henne varje onsdag.. :( 
Jag saknar dig



Sanna Östangård
 
Den här tjejen har jag definitivt nämnt innan, och kommer göra det massor av gånger till. För att beskriva henne får jag sitta en lång stund för att komma på de orden som passar in på henne allra bäst. 
Hon är snäll, förstående, glad och just nu väldigt saknad. Det är de senaste månaderna vi har pratat med varandra riktigt, innan har vi bara hälsat. 
Jag kan bara säga att hon är fantastisk.
Jag saknar dig



/Maja
 

hos bästa Ylva

Kategori: Allmänt

Sitter hos Ylva nu, behöver henne ikväll. Kvällen kommer bli en riktig Maja-Ylva-kväll, vilket var ganska länge sedan sist nu. 
Hoppas ni får en bra kväll! 
Kram
/Maja

goddag!

Kategori: Allmänt

 
Den här dagen får lov att vara slapp, har inte hittat på särskilt mycket. Funderar på om jag ska lägga mig i solen en stund innan jag drar upp till stallet för lite hoppning. Hmm, den tåls att klura lite på.. 

Hoppas ni får en underbar fortsatt dag! 
Kram Maja

sommarbilder

Kategori: Fotografering

Bilder från igår

Kategori: Fotografering

nöjd Maja

Kategori: Allmänt

Nu börjar det bli kväll på den här långa, välfyllda dagen. Jag har hunnit med väldigt mycket idag, det känns bra! 
Lektionen ikväll på ridskolan var så rolig, vi red lite kadrilj först och sen lekte vi! Älskar att leka! Först var det Tjuv och Polis, vilket nog är den roligaste leken, Malva tyckte också det var väldigt roligt. Skrattade hela tiden, för det är verkligen så sjukt kul! 
Efter det var det dags att leka Dunkgömma(?), kurragömma på häst, det du! Det var också väldigt roligt, fast svårt att smyga sig fram och det var ju inte så svårt att se vilken häst det var om man såg en liten del.. Det var kul ändå :D 

När jag kom hem tog jag och Ylva och trimmade i paddocken, det gick bra för mig i alla fall. Galoppen var underbar idag, Cherry lär sig! 
Bilder kommer!  :)

/Maja

Bästa bilden

Kategori: Allmänt

Haha blev lite förvånad när han helt plötsligt ställde sig, men det var för att han äntligen hade börjat lossna ordentligt i sidorna och gick bra. Han tyckte det var väldigt jobbigt och det var därför han stretade i mot lite. Men så kul att få med det på bild.

/Ylva

just nu

Kategori: Allmänt

Just nu rider jag min allra sista lektion i Lenhovda. Det känns hemskt att säga det, men till hösten börjar jag gymnasiet och jag kommer inte ha tid att åka 4 mil enkel resa för att rida en lektion. Tråkigt, men sant. Efter åtta år, har jag lärt mig så otroligt mycket, och jag är så glad över att jag har fått rida just i Lenhovda. 
Nu är det dags att gå vidare, jag kommer inte lämna Lenhovda helt, men lektionsridning kommer inte finnas med i mitt liv längre.. 

Tack för de här åren, jag kommer förhoppningsvis komma tillbaka när ni minst anar det! 

/Maja



flitigt!

Kategori: Allmänt

Har gjort massa nytta idag, och ännu lite till ska det bli! 
Först var jag uppe och släppte ut hästarna åt Ylva, tyckte jag kunde vara lite vänlig och erbjuda mig det ;) 
Sen tog jag tag i livet och plockade upp alla saker från skolan som har legat i väskan i typ en vecka nu, det mesta åkte i soptunnan kan jag säga ;) 
Har även klippt gräset och städat, så med dealen jag har gjort med pappa så har jag en gräsklippning kvar sen så är DM-outfiten min! :D 

/Maja

sneakpeak

Kategori: Allmänt

Jag tror jag har världens finaste häst! 
Älskar dig ♥

/Maja

Hipp Hipp Hurra

Kategori: Allmänt

För idag är det pappas födelsedag. Har haft gäster hela kvällen och varit social så har inte prioriterat bloggen just ikväll, men så är det ibland ;)
/Ylva

fin häst!

Kategori: Allmänt

Jag tycker den här hästen är så himla fin, Tilda rider honom riktigt bra med! Fastnade för detta ekipaget direkt, fina! :) 
/Maja

ojojoj..

Kategori: Allmänt

Mycket bilder är tagna, resultatet får ni vänta lite på. Men jag kan lova er massor med fina sommarbilder :D
/Maja

fotografering på schemat!

Kategori: Allmänt

Tog en rejäl sovmorgon imorse, och vaknade inte förrän klockan stod på tjugo i elva.. Skönt var det! Har inte gjort särskilt mycket idag, har putsat upp tränset och fixat lite i stallet och sånt. 
I eftermiddag står det fotografering på schemat, hur det blir får ni se senare. Fotografen är bästa Bella! :) 

/Maja

LHKdagen i bilder, del 2

Kategori: Fotografering

/Maja

 

gött!

Kategori: Allmänt

Bloggen börjar verkligen komma igång nu och det är kul att blogga nu igen! Nu kör vi stenhårt, för ni är bäst! :) 

/Java

Dagens outfit

Kategori: Outfits

Söthästen som vägrar att ha öronen framåt. 
Vet att min egna matching med henne inte är den bästa, menmen ;) 
/Maja

första sommarlovsmåndagen!

Kategori: Allmänt

Är nyss hemkommen från en lång och blöt ridtur med kusin Anna. Det gick faktiskt väldigt, väldigt bra! Cherry skötte sig hela tiden, och galoppen var underbar idag! :) Fler såna här dagar, tack! 
Kommer förhoppningsvis lite outfitbilder senare, om Ylva orkar fixa till dom. 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer, är liksom lite tomt i huvudet.. Får se om jag kommer på något under kvällen!

Ha de gutt! 
/Maja

LHKdagen i bilder, del 1

Kategori: Fotografering

*

Eftersom jag har förminskat bilderna ganska rejält så blir det inte så jättebra kvalité på dem, men antingen det eller att det tar typ 10 minuter för varje bild att laddas.. :) 

/Maja

Snabbinlägg

Kategori: Allmänt

Jobbar till 4 idag också, men ikväll får det bli lite uppdatering. Blir också en runda på Donald får vi tro :)

mot Nybro

Kategori: Allmänt

Nu åker jag och mamma mot Nybro för att inhandla några viktiga saker. Bland annat färg till hindrena, så jag och Ylva kan ta och måla de någon dag framöver. 

Ni får ha en bra dag, så hörs vi senare ikväll! :)
/Maja

håller på för fullt!

Kategori: Allmänt

Jag håller på för fullt med bilderna, jobbar så fort jag kan.
Ett smakprov så länge på fina Sofie och Molly.

Konstig

Kategori: Allmänt

Bloggen kommer se lite lustig ut nu, men det är på g, jag ska ändra lite saker bara ;)
/Ylva

Donald 17 juni

Kategori: Donald

Tanken med ridpasset var mest att han skulle bekanta sig lite med omgivningen och försöka slappna av lite. Det gick faktiskt helt okej. Han var duktig. Hittils har allting gått bättre än förväntat. I stallet sedan så svampade jag även av honom och det gick hur bra som helst. När jag gjorde det sist på honom så gick det knappt att komma i närheten av honom med en svamp.

 

Här kommer en bildbomb från dagen som Maja har tagit :)


/Ylva

take a minute

Kategori: Allmänt

Så, nu är jag äntligen hemma igen! Har varit iväg ända sedan halv tio imorse, var bara hemma en kort sväng innan jag drog upp till stallet. Men nu är jag hemma igen, och det är väldigt skönt! 

Har varit i Lenhovda hela dagen, då det har varit LHKdag, jag och en tjej till hade uppdraget att vara speakers. Det gick faktiskt jättebra och det var roligare än vad jag hade trott :) Fotade även massor, så ska ta och titta igenom alla 400 bilder. 
Inte säkert att det kommer upp några ikväll, får se vad jag hinner!

Har även fotat Ylva och Donald, så hon lär säkert bjussa på bilder från det lite senare ikväll. 

/Maja 

Första ridpasset

Kategori: Allmänt

Ikväll så kommer nog det första ridpasset äga rum på Donald. Maja skulle vara med så jag hoppas att hon kan plåta några bilder som vi kan visa upp sen. Men innan detta ska äga rum så får det bli att jobba fram till klockan 4. Så ha en fortsatt bra dag alla :)


/Ylva

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Hann liksom aldrig uppdatera igår. Det var fullt ös hela tiden. Mamma och jag var i Kalmar under förmiddagen och kilade in en sväng på hööks för jag skulle ha fler skenor och bom hållare till hindren. Men givetvis så var allt slut -.-

Kom hem runt 2 tiden och då begav jag mig ner till sjön då pappa behövde lite hjälp vid invigningen av båtbryggan. Så jag satt där nere i någon timme.

Först därefter så stack jag ut till stallet, tog mig en promenad med ponnyn och tränade mycket för handen, att han ska stanna när jag stannar osv... Det gick faktiskt väldigt bra, han lär sig hela tiden.

Sedan var det 70 årskalas som stod på schemat. Så befann mig i Krokshult hela kvällen, trevligt var det. Så kom inte hem förrän runt 12 tiden. Så där har ni anledningen till ingen uppdatering.
/Ylva

John Withaker

Kategori: Utrustning

Något som jag tycker är otroligt snyggt är alla John Whitaker saker, allt från täcken till ridkläder. Önskar mig flera av sakerna, synd att det är så dyrt, men snyggt är ju inte billigt :) 

Håll med om att det är snyggt? :) 

/Maja

skolavslutning

Kategori: Fotografering


coolingar! 


love you all! ♥

/Maja

love

Kategori: Allmänt

Jag älskar er allihop.. Kommer bli skönt att slippa er, men jag lär ändå sakna er alla så sjukt mycket.. 
Ao9 ♥

home

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen, kom precis in genom dörren. Det gick bra att rida, oväntat bra på vissa ställen! Kul!
Nu ska jag ta en kall dusch och sen gosa ner mig i soffan framför en film.

/Maja

stallet!

Kategori: Allmänt

Nu drar jag mig till stallet för ett pass i paddocken, varannan dag skogen och varannan dag paddock är schemat nu ett tag, och vi var i skogen i torsdags! Hörlurarna hänger med, för utan de kan jag inte koncentrera mig. 

/Maja

bildbomb från skolavslutningen!

Kategori: Fotografering


Suddiga.. Men söta ändå! :) 

Hahaha, helt plötsligt hörde vi någon som skrek till.. Det var bara Ludde som höll på att ramla ur båten x) Bilderna blev suddiga, hann liksom inte med att koncentrera mig på att få det bra med allt skratt! 

/Maja

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Har varit vaken ett par timmar, har hunnit med att släppa ut hästarna och mocka.
Nu sitter jag och tittar igenom bilderna från igårkväll, jag ska bjuda er på de bästa snart :)

/Maja

feeeeest, fast så var det inte det...

Kategori: Allmänt

Ja, precis som rubriken lyder blev kvällen kanske inte den mest lyckade tyvärr :( 
Vi tjejer hade i alla fall en härlig eftermiddag med bad och massor av skratt, och chokladdoppade jordgubbar! Mums! 
Vi hade väl kul ändå, även fast det verkligen var dött. Tur att vissa männsikor finns! :)

Ska försöka få upp lite bilder imorgon, för nu orkar jag inte! 

Hoppas ni har haft en bra kväll!
Kram /Maja

Donald 15 juni

Kategori: Donald

Var uppe en sväng ikväll och släppte in hästarna och pysslade lite smått. Donald är väldigt försiktig av sig nu märker jag, han har varit det sedan han kom. Men jag tar det lite lugnt nu de första dagarna så att han kan vänja sig lite vid omgivningen.

 

Det blev i alla fall några bilder ikväll, inne i boxen dock men det blev ganska bra bilder ändå :)







/Ylva

Sommarlovsfirande

Kategori: Allmänt

Mitt firande av sommarlovet ikväll... Bullar, cider och fotbolls-VM :) Man kan ha det sämre.
/Ylva

Går inte att kommentera

Kategori: Allmänt

Det har råkat ske några ändringar i bloggen, vet inte riktigt varför än. Men det går inte att kommentera någonting för tillfället. Jag hoppas att jag ska kunna lösa detta så fort som möjligt. Men nu vet ni i alla fall ;)
/Ylva

hejdå alsterbro för nu går vi ut!

Kategori: Allmänt

Nu har jag ingen skolplikt längre, nu är jag fri! Även fast skoltiden tillsammans med er är slut, är det inte helt över ännu, Ao9! 
För nu drar jag mig till tjejerna för att grilla och ha det lite mys innan det blir fest med hela klassen. Tror att det kommer bli en awesome kväll! 

 

Den här spelas i mina högtalare just nu, för det är sant. Det är över nu!

/Maja

1 år sedan

Kategori: Allmänt

För exakt 1 år sedan idag så slutade vi 9:an. 15 juni 2011 var sista gången då hela vår gamla klass var samlad. Det var ett tag sedan nu och det känns som ett annat liv. Eftersom att det flesta började i Växjö och jag i Nybro så ser jag i stort sett ingen utav mina gamla klasskompisar längre.

 

U N D E R B A R T

Kategori: Allmänt

/Ylva

Sommarlov!

Kategori: Allmänt

Nu! Nu har jag sommarlov! Nu är jag inte längre en nia på Alsterbro Skola, jag tillhör inte längre Ao9. Det känns faktiskt bra.
I höst kommer jag inte gå tillbaka till det gamla vanliga, jag kommer börja om på nytt! 
Det jag kommer sakna mest, är allt vi i klassen har gjort tillsammans. För det är väldigt mycket! Visst har vi varit ovänner ganska ofta, men aldrig så mycket så det inte har lösts sig efter ett par dagar. 
Jag kan rabbla upp massor av saker, som vi har gjort, allt tillsammans.

Vi, från 2009-2012, har skapat historia. Jag tror inte att någon på skolan kommer sakna oss, vi har ställt till med trubbel men vi också gjort en hel del bra saker! 




Ao9 ♥

/Maja

Då var det slut

Kategori: Allmänt

Mitt första av 3 år på gymnasiet är nu färdigt och det känns konstigt. Det har gått så galet fort, jag har knappt hunnit blinka. Men jag har nog heller aldrig längtat så mycket som detta år till sommarlov. Med tanke på allt jobbigt plugg så ska det bli så skönt att bara få ta det lugnt. Till hösten är vi inte längre yngst. Det kommer nya 1:or, kommer kännas konstigt.

Den som kom på det här med sommarlov ska ha en stor hyllning och jag tror inte att jag enbart pratar för mig själv ;)
/Ylva

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Sista morgonen för sista skoldagen innan sommarlovet. Ylva kommer säkert tycka att hon borde gå upp och göra sig lite fin i alla fall. Men sedan tänker hon bara någon minut till och så går det som det går.

Med tanke på Donald som kom igår så kommer Ylva vara på topphumör hela skoldagen troligtvis om inget oväntat dyker upp. Hon kommer också att vara väldigt otålig på att komma hem såklart.

Ylva skulle egentligen få besök av en väldigt saknd vän men tyvärr blev det inställt. Så Ylva kanske är lite deppig idag ändå. Men Donald kommer att muntra upp henne när hon kommer hem :)
Älskar bilden, klockren :D
/Ylva

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag bege mig i sängs efter en lång dag. Imorgon är det sista skoldagen innan sommarlovet. Känns underbart. Så det blir lite lätt avslutning imorgon och sedan en massa gos tillsammans med Donald :D Ni får ha det så bra alla :) Kommer kanske fler bilder imorgon.
/Ylva

då var det dags att säga hejdå

Kategori: Allmänt

 
Idag har varit en rolig men ändå väldigt tråkig dag. Allt som har hänt under dagen har varit sista gången vi har gjort det.. Suttit i korridorren, ätit i matsalen, varit i klassrummet. 
Vi har bara städat och lekt hela dagen, tittat på film har vi också gjort. Vi har även blivit bjudna på glass och fika, inget man säger nej till direkt :) 
 
Nu har jag tagit hand om mig själv en stund, allt måste fixas inför imorgon, då det är skolavslutning på g. 
 
Kram!
/Maja

Surprise

Kategori: Donald

Nu har jag fått hem min sommarhäst Donald som jag kommer ha under sommaren. Det kommer komma mycket mer information senare.






/Ylva

förvirrad

Kategori: Allmänt

Är en aning förvirrad just nu, blogg.se har bytt "design" så jag fattar knappt ingenting. Tur att det snart är sommarlov så jag kan ta mig en dag och lära mig allt.. ;) 

Hoppas ni har haft en bra dag! 

/Maja

Kärlek

Kategori: Allmänt

Är så sjukligt kär i alla jefferey campbell skor. Har ju ett par kopior som faktiskt är väldigt snygga. Ett par svarta, men någon gång ska jag ha ett par äkta helt klart. Dom är ju så galet snygga. Dessa nedanför hade ju inte varit helt fel att öska sig i födelsedagspresent.
/Ylva

hey, I just met you and this is crazy

Kategori: Allmänt



"Love is just a word, until someone comes along and gives it meaning"

Planering

Kategori: Allmänt

Det känns som att jag har en massa planerat i sommar. Och att sommarlovet känns jättekort som bara är nio veckor liksom x) Men ja jag måste börja att fundera lite och planera upp min sommar på bästa sätt. Det ska bli mycket kompisar i alla fall och även en del jobb. Men självklart också mycket häst. Så jag måste hitta någon bra balansgång för att inget ska bli lidande. För planering är inte min starka sida.

Nu är det i alla fall bara 1 dagar kvar i skolan och det känns så underbart så det är helt sjukt. Längtar som tusan till sol, sovmornar, bad och allt spontant som hör sommaren till.

Nästa helg har vi även midsommar som inte är att förglömma. Hoppas på att det blir riktigt kul i år.

/Ylva

torsdagen den fjortonde juni tvåtusentolv

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för min allra sista dag i grundskolan innan skolavslutningen.. Känns faktiskt lite jobbigt, att städa ur facket där det finns saker kvar sen sjuan. Att lämna skolan man har gått på i 10 år, att bara på en dag försvinna.
Men, det känns ändå otroligt skönt! Att komma ut och träffa helt nya människor, och göra det som jag har valt själv! 
Fast, än är det inte slut! Vi har ju hela den här dagen kvar! :) 

/Maja

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Idag är det en spännande dag för Ylva. Hon kommer dock inte komma ihåg det när hon ligger i sängen. Det kommer hon komma på när hon väl har lyckats klampa upp. Men hon kommer också vara väldigt glad för hon har inte fler än 2 lektioner av 5. Så att slippa 3 lektioner kommer vara underbart.

Under kvällen så kommer överraskningen att komma upp. Ylva vet dock inte hur pass sent det kommer bli, men det kommer att komma upp och publiceras här. Det är något som har med Ylvas sommarlov att göra :)
Inte för att bilden har skit med inlägget att göra men bilden var bara allmänt söt :D
/Ylva

Träns

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag faktiskt varit duktigt. Var ute och hämtade mitt träns som jag hade till Tino som liksom inte har blivit smörjt på väldigt väldigt länge och så satte jag mig och rengjorde och fettade in det. Känner mig väldigt duktig må jag säga. Så nu är det så gott som nytt, nja nästan i alla fall ;)
Detta tränset hade jag på Tino, hihi älskar det ;)
/Ylva

Lenhovda 13/6

Kategori: Ridpass

Idag hade vi nog den roligaste lektionen på väldigt länge. Duellhoppning, alltså att det är två banor och man hoppar två stycken mot varandra. Det var så otroligt roligt, tävlingsmänniskan i mig kom fram och jag satsade allt! 
Det blev en del omhoppningssvängar trots att vi var tillsagda att rida med fina språng och stora svängar... ;) 

Nu är jag ännu mer sugen på att tävla än vad jag var innan, att ha det där lilla pirret i magen och inte kunna äta frukost på morgonen. Åh, va kul det är! 


ful, jag vet! 

/Maja

Home

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag skulle ta den tidiga bussen hem men blev icke så då jag kände mig tvungen att stanna kvar och ändra lite i min rapport. Kände att det förstörde hela min dag idag. Men jag tyckte det var bäst att få det överstökat. Nu är den i alla fall färdig.

Ikväll tänkte jag plocka iordning på mitt rum och sedan fixa lite andra småsaker för att sedan bara chilla och ta det lungt ikväll. Så ha det fint!


/Ylva

ohyes!

Kategori: Allmänt

aj aj..

Kategori: Allmänt

Ännu en dag då jag är hemma tidigt, och idag har jag gått min sista onsdag i grundskolan. Dagen har tillbringats med Sjön Runt, nia som man är så var det allra sista gången man gick den där tråkiga, jobbiga vägen.. Känns ganska gutt! 
Mitt lag var helt okej, vi jobbade på och tror att alla var helt slut när vi väl var framme vid sjön.
Jag har ont i mina knän, så skippar att rida Cherry nu. Hade tänkt hinna med det innan ridningen i Lenhovda ikväll men känns bäst att hoppa det så mina knän pallar en hård lektion! 


/Maja

life would be perfect

Kategori: Allmänt


Om man nu kunde trycka på framspolningsknappen, tills på fredag och sedan stanna tiden ett tag skulle allt vara perfekt. 
Jag skulle vilja ha sommarlov för evigt känns det som just nu!

Magic Brush

Kategori: Utrustning

Har nu också blivit en i mängden som införskaffat mig dessa borstar. Alla säger ju att dom ska vara bra. Så varför inte liksom. Kan ju alltid vara kul att testa.








/Ylva

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Just nu är Ylva väldigt trött och slö och ligger och snoozar på klockan och orkar inte stiga upp. Om hon har kommit ihåg det så har hon lyckats klicka igång rix morronzoo på radion. Det är lite mer effektivt för att få henne att vakna. Har hon tur så packade hon väskan kvällen innan. Annars upptäcker hon när hon legat och snoozat allt för länge att hon fått väldigt bråttom. Hinner knappt göra sig i ordning.

Dock orkar hon inte skynda sig någonting och känner att hon får missa bussen om det är så. Men sedan känner hon att det blir lite jobbigt att kräva skjuts till skolan. Så det är väl dags att pallra sig iväg för att möta skolan och dess hemska öden som dagen har att vänta.

Färg

Kategori: Allmänt

Pappa och jag har varit duktiga och köpt hem lite nya blommor till trädgården nu. Bara det att det blev väldigt mycket färg. Men för min del är det ingen fara för jag tycker det är fint. Och jag blev faktiskt nöjd.

Jag tyckte det blev jättefint. Men pappa tyckte nog att det blev lite för mycket kanske. Men sak samma, det kommer bli underbart fint när det växer till sig.


Här kommer lite bilder ;)















/Ylva

Sandras student

Kategori: Allmänt

Här kommer det lite bilder från bästaste kusinens student. Så härligt bilder och jag längtar verkligen till jag själv får ta studenten. Men jag önskar henne ett stort grottis och lycka till :D Du är bäst Sandra!






/Ylva

godkväll!

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis kommit från en kall och skön dusch! Har varit i stallet nästan hela tiden sen jag kom hem från skolan, var bara hemma och åt lite.
Först red jag och det gick superduperbra! Är så himla nöjd med både mig själv och hästen idag, vi samarbetade verkligen idag och allt blev som det jag ville! Nästan i alla fall.. ;)
Nu har Ylva varit här ett par timmar och tiden tillbringades mest i stallet, vad annars? Nä, men det bara blev så, det finns alltid så mycket att göra i stallet.. ;)


/Maja

tuesday

Kategori: Allmänt

Är redan hemma, och det har varit en väldigt chill dag. Känns som vi mest har tittat på film hela dagen, men det gör inte mig något! Vi fick även fika idag, brownies med glass och hallon, underbart gott var det..!

Nu, om det vill sluta regna, hade jag tänkt rida. Har fått en del övningar till Cherry, som vi måste börja jobba med så idag blir det paddockjobb med musik i öronen. Det går förhoppningsvis bra!



/Maja

Ingen mer historia

Kategori: Allmänt

Detta är så underbart skönt. Nu lämnade jag nyss in mitt sista arbete i Historia 1 och det är det sista jag någonsin kommer läsa i historia. Jag har inte valt några fler kurer där. Så det känns så underbart bra just nu.

Slutade vid halv 2 nu och pappa lovade att komma och hämta mig. Sedan så ska vi väl fixa lite ärenden och så innan jag sticker till Maja sen ikväll. Just nu älskar jag mitt liv. Kan inte bli mycket bättre. På fredag är skolan slut och det känns så underbart så jag kan knappt tro det.


/Ylva

lätt eller svårt?

Kategori: Tankar

Att skriva och få andra att förstå vad man menar är ofta svårt, att få ett sms och förstå vad den andra menar är ofta svårt. 

Att skriva elaka saker och få andra att förstå är dock mycket enklare än att säga det öga mot öga i verkligheten. För bakom dataskärmen eller mobilen är det lättare att gömma sig, där är det lättare att vara anonym och säga att det var någon annan som skrev.

Att skriva fina, snälla saker och få andra att förstå och ta en på allvar är svårare än vad det är att säga de sakerna i verkligheten. Det är svårt att skriva fina saker på ett bra sätt, så att den andra verkligen förstår vad det är man menar och inte bara tar det lite lätt och skämtsamt.  
Dock är det ofta svårt att säga fina, snälla saker, komplimanger till en vän öga mot öga.

Jag önskar att jag kunde våga prata om saker istället för att skriva om saker.. Jag önskar att saker var annorlunda, att allt skulle vara lätt att förstå, att inget skulle kunna gå att tolkas på fel sätt, att allt skulle kunna ske utan några problem.




den bästa stunden på hela dagen

Kategori: Tankar

Den bästa stunden på hela dagen är på kvällen när jag är i stallet. Vid den tiden kan jag gå och pyssla i stallet hur länge som helst utan att jag blir rastlös. Älskar ljudet av hästarnas smaskande på kraftfodret. 
Radion spelas på låg volym och jag går runt och smådansar och är överlycklig! 

Hästar är ganska bra ibland.. :) 

/Maja

11/6 2012

Kategori: Allmänt

Är precis hemkommen från ett litet kalas. En fin vän fyllde år idag så åkte iväg för att gratta henne, inte visste jag att det redan var kalas på g ;) Menmen, jag var välkommen ändå, som jag alltid är! 

Jag har insett hur jäkla slappt jag har det nu, jag har inget plugg alls! Inte en enda matteläxa, och ingen engelska, och jag behöver inte plugga moppe! 
Livet känns väldigt underbart just nu :D 



/Maja

Sitter i emmaboda nu på väg till växjö. Al...

Kategori: Allmänt

Sitter i emmaboda nu på väg till växjö. Alltid lika roligt när tåget är försenat (y) men förhoppningsvis så kommer jag i tid till studenten. Testar mest nu lite om det går att mobilblogga från min uråldriga mobil.

bästa!

Kategori: Ekbackens Cherry

monday morning

Kategori: Allmänt

Då har jag gått min sista måndag i grundskolan, det känns skönt! Vi fick sluta vid halv 1 idag med, så min dag blev ännu lite bättre! 
Nu ska jag ta tag i mitt liv och traska upp till stallet, får se om jag rider eller inte.. 

Ha en fin måndag!
/Maja


weheartit

Chilla

Kategori: Allmänt

Då var det mest gjort i skolan. Finns inte så mycket mer att göra på lektionerna nu. Så underbart att vara klar med alla uppgifter. Så nu har jag verkligen ingenting att göra längre och det känns riktigt bra.

Ikväll så blir det en tripp till Växjö och till Sandras student. Kommer bli riktigt nice kväll. Kommer komma lite uppdatering senare ikväll kanske ;)
/Ylva

Nu kör vi

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder. Det är dags för den här bloggen att komma igång igen. Och det bättre än någonsin. Jag har inget mer plugg kvar nu och snrt är det sommarlov. Nu ska det finnas tid för att blogga, det ska jag se till. Den här sommaren kommer utan tvekan bli en sommar att minnas. Bli en helt underbar sommar. Den bästa på länge. Och det ska delas här på bloggen nu!

Jag kan meddela att det kommer att komma upp en liten överraskning här på torsdag, så glöm inte att kika in då för det blir awesome :D Nu tänkte jag krypa i säng. Ha de bra godnatt.
/Ylva

film från dagen

Kategori: Film



Här kommer en kort, söt liten film från dagens löshoppning. Tyckte ändå att det gick väldigt bra, hon blev inte trött och jobbig som hon har blivit de tidigare gångerna. Fin teknik börjar hon få med, plus till det! 

/Maja

time to change

Kategori: Allmänt



Nu är det dags att färga håret igen, har en hemsk utväxt redan, det måste se bra ut inför skolavslutningen! :D 

/Maja

grattis!

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa farmor år! Jag och en utav alla mina kusiner har varit och hälsat på henne. Vi plockade lite blommor, de blev så fina så. 
Som vanligt så bjöds det på fika, så nu är jag mätt, vet inte hur mycket hon tryckte i oss.. Gott var det i alla fall!
Hon är bra hon, farmor!

/Maja

just like me!

Kategori: Allmänt

nionde juni tvåtusentolv

Kategori: Allmänt



Min dag har varit sådär, har kört lite moppe, ridit ett uselt pass i paddocken och bara tyckt synd om mig själv typ.. Nä, men jag är halvsjuk, ont i halsen och kanske lite feber. Inte kul! 
Jag rekommenderar inte heller att rida ett hyfsat hårt pass när man hostar och har feber! 
Nu funderar jag på om jag ska köra ut till affären och köpa godis, eller om jag ska låta bli och hitta på något annat så länge.
Medan jag tänker på det så lyssnar jag på låten ovanför, bra är den!

/Maja

today is gonna be the day

Kategori: Allmänt



/Maja

spexfoto!

Kategori: Fotografering

love

Kategori: Allmänt



Som en boll kommer jag tillbaks till dig.. ♥

dränkt katt..

Kategori: Allmänt

Ser just nu ut som en dränkt katt.. Eftersom vår otroligt gulliga ridlärare tvingade oss att rida ute i regnet så blev det ganska blött. Blev ännu blötare väl hemma, när det var två hästar som absolut inte ville gå in. 

Nu har jag nästan tinat upp igen och ska snart ställa mig i en varm dusch innan jag tar fredagsmys med jordgubbar och glass. 

Ha en fin kväll!



hearts in the air!

Kategori: Allmänt

Glad tjej här! Kan ni gissa varför? 
Jo, för idag har jag tagit körkort, på moppe :D Känns så himla underbart, var väldigt nervös så känslan när jag såg att jag blev godkänd var underbar! 

Har även varit spexdagen idag, kulkul att klä ut sig! Lär komma bilder, när mina sega små kompisar har fixat dom. 

/Glaaaaaaaad Maja


Ylva på min moped :D

Nu tar vi helg

Kategori: Allmänt

Så himla underbart. Lediga imorgon tack vare att åkrahälls 3:or tar studenten :D Känns oerhört underbart. Dock har jag som vanligt en hel hör med plugg. Men men, Frida kommer i helgen och vi kommer ha det bäst.

Måste även säga grattis till Maja. Jag tror hon avslöjar vad som hänt senare ;) Men är väldigt stolt över henne.
/Ylva

what are words if you really don't mean them when you say them?

Kategori: Tankar






I miss you, my friend, my mate.. ♥

nationaldagen

Kategori: Allmänt

Insåg nyss att jag bara har gjort massor av bra saker idag, känner mig duktig ;) 
Har badat häst, klippt gräs och pluggat. Alla saker var verkligen nödvändiga, så det känns bra. 

Nu är det bara 6 riktiga skoldagar kvar, hur awesome är inte det. Nästa vecka kommer bli chill, har komp både måndag och tisdag så är hemma tidigt. Skönt! 

/Maja


Söta tjejer på valborg (y)

beautiful day

Kategori: Allmänt

Åh, den här lukten tränger verkligen igenom allt. Men jag gillar det, den påminner om sommar och massa roligheter. Lukten är någon blandning mellan grönsåpa och jodopax, vilket betyder att det har varit hästbad på gång. 

Nu är Cherry i alla fall ren och fin, kan säga att smutsen rann ner från henne. Nu bländas man av hennes vita man och svans :D

/Maja


maroon 5

Kategori: Musik



Det här är absolut bästa låten just nu.. Like it a lot!

/Maja

kvällshumor

Kategori: Allmänt


weheartit

/Maja

1 på miljonen

Kategori: Allmänt

De bästa människorna i min tillvaro just nu. Jag inser att jag inte känt någon utav dom mer än 1 år. Men endå så känner jag mig så nära alla tre. Jag kan inte säga att den ena är viktigare än den andra. För alla är precis lika underbara men alla på så olika sätt. Just nu så är dom det bästa jag har.

Linnea Forslin
Har nästan känt varandra ett år nu snart. Och jag kan ärligt säga att hon nog är den kompis som jag har lyckats hålla en riktigt bra vänskap med under en så lång tid med en så pass lång distans som det är mellan oss. Det känns så underbart roligt. Vi är lika, båda är korta, rider ungefär lika bra, har samma syn på mycket och det bästa av allt, exakt samma godissmak :D 

Hon är en tjej som jag kan berätta alla mina saftiga hemligheter för. Det känns alltid lika roligt. Och trots att vi bor så långt ifrån varandra så har vi ändå kunnat åka och hälsa på varandra och det känns väldigt bra. Vi har alltid roligt ihop och jag saknar henne ofta. Hon är 1 på miljonen och hon är min vän

Maja Erlandsson 
Vad kan jag säga, vi har levt exakt samma liv men på olika platser. Vi bor bara någon mil ifrån varandra men ändå aldrig träffats tidigare. Vi har upplevt precis samma saker blivit behandlade precis likadant. Hon är en människa som förstår mig och jag kan också förstå henne. Vi kan verkligen prata om allt. Hon hjälper mig, jag hjälper henne så enkelt är det. Jag har aldrig förut litat på någon som jag gör med henne.

När jag är med henne så kan jag vara mig själv. Jag kan öppna upp mig helt, vi har inte känt varandra länge men det känns som hela livet. Jag tror inte att den här tjejen vet vad hon betyder i mina ögon. För utan henne hade jag fortfarande inte vetat vem jag var. Men nu vet jag, tack vare henne. Hon är 1 på miljonen och hon är min vän


Frida Göthberg 
Min galna Frida! Vad kan jag säga, vi har bara så kul. Jag tror aldrig att det har gått en dag som vi har umgåtts utan att vi har skrattat någon gång. Vad vi än gör så har vi alltid roligt. Vi kommer bra överrens och jag har aldrig så här kul med någon annan. Vi är också båda extremt godisberoende vilket har samma effekt på både henne och mig.

Hon är min vardag, hon är den som gör det värt att stiga upp på morgonen och masa sig till skolan. Hon är den som gör skolan till en roligare tillvaro. Vi har inte heller känt varandra länge men vi har träffats varje dag i stort sett. Och jag ångrar inte en enda dag. Hon är min vardag och är med och upplever mina hemligheter. Hon är 1 på miljonen och hon är min vän

/Ylva

cause I know when I need it, I can count on you

Kategori: Allmänt

Den här kvällen kommer mot min vilja spenderas med plugg i första hand, det är verkligen ett måste. 
Imorgon är vi lediga, nationaldagen ju! Ska bli så himla skönt, med tanke på att jag inte hörde väckarklockan imorse för att jag sov så djupt.. Älskar sovmorgnar! 

Ska försöka hinna med bloggen också, men det får vi se hur det går med det. 
Åter till plugget.. 

/Maja

planering

Kategori: Ekbackens Cherry

Tänkte dela med mig av Cherrys planering inom de närmaste dagarna. Hon har gått hårda pass i fem dagar i sträck nu så idag förtjänar hon en vilodag. 

Onsdag: Skogen/longering + bad (om det är bra väder) 
Torsdag: Skogen/promenad
Fredag: Ridskolan, dressyr
Lördag: Hoppning? 
Söndag: Dressyr
Måndag: Vila 

Problemet är att jag kanske inte hinner rida på torsdag, då får det bli en promenad och öva lite lydnad från marken istället. Det rullar på bra nu och hon var superduperfin igår när jag red, hoppas det håller i sig. 



/Maja

fina!

Kategori: Ekbackens Cherry


så himla söta! :) 


måndag

Kategori: Allmänt

Helt okej dag idag, det bästa var att vara hemma redan vid två ;) Inte mycket kvar i skolan nu, hur skönt som helst att det snart är sommarlov! :) 



/Maja

glada!

Kategori: Ekbackens Cherry

Idag är vi alla glada, hoppas jag! Jag är i alla fall superglad! 
Har varit på ridskolan med Cherry, för att Sanna skulle få rida och det gick toppenbra. Red lite på slutet efter Sanna hade kört igenom henne och det kändes superbra, fler sådana här dagar tack!

En liten bild, de andra blev urkassa så väljer att inte lägga upp dem. 


/Maja

Snart sommarlov

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag med det eviga plugget, men nu är det bara 2 veckor kvar i skolan. Och det kan inte kännas mer underbart. Har ganska mycket som måste bli klart tills dess dock. Men sedan blir det sommarlov... :D Så då kommer kanske min motivation tillbaka lite när det handlar om bloggen, för som ni märkt har den dött ut totalt. Men Det sommarlovet känns kort för det är mycket inplanerat. Men aa den här sommaren kommer bli helt kanon :)
/Ylva

gött!

Kategori: Musik



Ni fattar inte vilket otroligt bra humör jag var på igårkväll, musiken spelades hela tiden och jag var så pepp! 
Den här låten är faktiskt härlig, så den spelades ett par gånger kan jag säga! 
Gött! :D 

/Maja

nödhjälpen

Kategori: Allmänt

Imorgon åker jag och Cherry mot Lenhovda och till Sanna. Behöver hjälpen nu igen känner jag, har fastnat lite på vissa saker. Tar även med mig Ylvas kamera så det lär komma bilder efteråt, förhoppningsvis ;) 
Jag tror att jag lär få väcka den lilla festprissen imorgon, haha! 



/Maja

weheartit

Kategori: Allmänt






weheartit♥

/Maja

vi har kommit på det!

Kategori: Ekbackens Cherry

Innerskänkel till yttertygeln och pang! Där har vi formen direkt! :) 


(gammal bild) 

/Maja

...

Kategori: Tankar

"Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge."

det här gillar vi!

Kategori: Allmänt



Titta, vilken sötnos jag hittade på bild! Den här tjejen är verkligen hur snäll som helst och ställer oftast upp på det mesta, sånt gillar vi! Hon är också dundersnygg :) 

/Maja

memories..

Kategori: Allmänt



Saknar Stockholm, saknar hur bra vi hade det i klassen just då, saknar allt vi gjorde.. Ta oss tillbaka!

/Maja