Java

Tino 29/2

Kategori: Allmänt

Blev en tur i skogen idag. Var inte på humör, hon var lite spänd och tittig och ja man kan säga att det kunde gått bättre. Hade väldigt dåligt tålamod med henne. Så jag tror att det mesta berodde på mig.

Nu blir det till att packa lite till Hestra imorgon. Kommer bli riktigt kul!
/Ylva

älskar vädret!

Kategori: Allmänt

Åh, kan inget annat än älska vädret! Solen skiner och det är många plusgrader ute, härligt :) Idag är det en extra rolig dag, ska äntligen tillbaka till Lenhovda. Det känns att jag har haft uppehåll med ridningen men det är verkligen dags att sätta igång riktigt nu. 
Borde ta och börja laga mat till mig och pappa för att vi ska hinna, så vi hörs när jag kommer hem om jag överlever ;) 
Ha det fint! 
/Maja

Cherry 28/2

Kategori: Ekbackens Cherry

Kom hem vid kvart i fyra och gav mig upp till stallet dirket. Hagen är verkligen lervälling, och jag kan säga att jag inte var särskilt ren när jag väl hade hämtat Cherry. 
Jag red en runda som jag inte har ridit på väldigt länge, tänkte att det blir nog bra. Dock var hon en tickande bomb och taktade hela tiden. Det är tur att hon lyssnar så mycket på rösten som hon faktiskt gör, det var bara att försöka lugna ner henne med halvlånga tyglar och småprat. Det gick bra, tills vi kom till sträckan där vi brukar ösa på för fullt.. Jag kan säga att det var nog roligast för henne, jag skrittade hela den sträckan med henne dansade över vägen. Hon är i alla fall duktig på öppnor och slutor ;) 
Överlag var hon fin i formen och det är riktigt kul att hon har den energin hon har :) 


min lilla skitunge

/Maja

Plugg all day

Kategori: Allmänt

Yes yes, rubriken får tala. Har prov imorgon på ekonomi.. Så får sitta med det hela kvällen troligtvis. Så Tino får sig en vilodag. Kan både jag och hon behöva :) Men ni får ha en trevlig kväll alla!
/Ylva

Tino 27/2

Kategori: Two In One

Blev hem snabbt och byta om och ut i stallet för att snabbis fixa hästen för att sedan kunna rida ut medans det fortfarande var ljust :D Och det lyckades. Hon var lite tittig, som vanligt.. men hon är mycket bättre nu och testar inte alls lika mycket som hon gjort de senaste dagarna. Så en stor förbättring. Tog lite bilder också innan jag begav mig :)
/Ylva

Tävling hos Johanna Grant

Kategori: Allmänt

en känsla

Kategori: Allmänt

en bild med många känslor
du gör mig glad
&
du är bäst
min fina vän.



Äntligen!

Kategori: Film


Här kommer filmen från idag, den var otroligt seg att ladda upp. Jag ser hemsk ut, rider hur dåligt som helst, men Cherry är fin för att vara tredje gången vi körde ett pass i paddocken :) 

Hope you like it! 
/Maja

Lååång runda :)

Kategori: Fotografering

Matilda har varit här hela dagen, hon åkte nyss hem. Det har blivit en lång runda med hästarna idag. Så himla skönt väder är det ju. Upptäckte även en ny ridväg idag som jag aldrig sett innan. Så himla underbar. Så där blir det till att rida många fler gånger. Så har varit en allmänt bra dag. Är riktigt glad.
Här bjuder vi på lite fina bilder :)
/Ylva

rubrik

Kategori: Allmänt

Kom in för en stund sen och ska sätta mig och klippa ihop filmerna till något bra så får ni se sen! :) 
/Maja

fin dag.

Kategori: Allmänt

Härligt väder idag, soligt och inte alls mycket blåst. Tänkte ta och rida ett pass på någon åker idag om det inte är för blött, får se om någon kan vara med och fota/filma. Annars händer det inte så mycket idag, ska ta och göra lite läxor, packa väskan tills imorgon och självklart titta på Ponnyakuten.
Ska försöka komma ihåg att kolla på sändningarna från Göteborg Horse Show. Hade så gärna velat vara där, gå på mässan hade varit underbart just nu... Men får väl trösta mig med att det bara är 10 månader tills vi ska till Stockholm. 

Någon som har varit i Göteborg i helgen? 
/Maja

i'm back!

Kategori: Ekbackens Cherry

Hej alla fina människor där ute!

Förlåt för min obefintliga uppdatering, har varit hos morfar igår och idag och när jag kom hem funkade inte internet.. Nu är jag i alla fall här! Har tittat på Melodifestivalen, de flesta bidragen var helt okej. 
Var och köpte ny mat till min lilla häst idag, kan inte fatta att hon äter så mycket?! Har tittat på sporrar nu några gånger, men har inte blivit av att köpa. Funderar på om jag verkligen behöver de eller inte, eftersom Cherry är som en tickande bomb hela tiden..

Innan vi åkte igår red jag ett kort pass i paddocken. Det gick superbra, trots att det blåste halv storm. Kände på henne i skritten och bara jag mjuknade i handen sökte hon sig ner och blev riktigt fin stundtals. Traven var det väl sisådär med, men vad kan jag vänta mig när det är fjärde gången hon rids i år? Lät henne bara trava på i friskt tempo, och fokuserade på att hålla henne rak då hon gärna blir som en banan.. :) 
Jag är nöjd helt enkelt! Imorgon ska vi ta en tur ut i skogen, får se hur detta går ;) 

Kram
/Maja

Tino 24/2

Kategori: Allmänt

Kan säga att det kändes som att hon skulle ta livet av mig idag. Åh den dumma lilla ponnyn. Har ju inte ridit ut i skogen med henne på länge, och därför så börjar hon att testa mig ordentligt nu. Och den här ponnyn har en enorm vilja, tro mig -.- Så jag hade en ordentlig uppläggning med henne idag. Men i slutet gick hon faktiskt riktigt fint tillslut. Jag kände att jag verkligen behövde något annat att tänka på idag. Och tro mig, det kan man lugnt säga att jag fick.. Nu börjar ju vädret tillåta lite mer så nu blir det förhoppningsvis lite mer ridning också. Kanske till och med åka ut till paddock någon dag? :)
/Ylva

Tino 23/2

Kategori: Allmänt

Skrittade ut en lång runda idag ner till sjön i solnedgången :) Mycket härligt och behövligt. Behövde lite tid att tänka igenom lite saker. Hon hade hur som helst nerverna på utsidan. Hon hade en del överskottseergi och eftersom att jag inte ridit ut på henne på evigheter så tycker hon att det är jätteläskigt. Men det gick rätt smärtfritt i alla fall.
/Ylva

trött tjej!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen. Var på cafarémöte, det går faktiskt framåt!
Är väldigt, väldigt trött just nu. Har sovit två, tre timmar inatt eftersom det var någon som höll låda hela kvällen!

Klev upp vid halv sju och då var det bara att ta fram dammsugaren och börja städa allt vi stökat ner under kvällen/natten. Åkte till Nybro vid halv åtta och fick faktiskt väldigt många ärenden uträttade, det var skönt. Somnade visst i bilen hem, oups..

Kvällen och främst natten var hur kul som helst. Det tog ett par timmar innan vi kom igång, men sen så! Skrattade så tårarna rann och luften tog slut. De pojkarna vet hur man roar folk i alla fall! Dock har jag inga seriösa bilder, ingen hann med att fota. Vi har som tur är några filmer på killarna som filmades sent inatt, det ska bli riktigt kul att se de på måndag. Tror de kommer skämmas lite?! ;) 

/Maja

Prinsessa

Kategori: Allmänt

Nu finns det i alla fall mycket för media att skriva om. Känns som att det inte kommer finnas så mycket annat på tv idag ;) Men det är väl kul ändå. Så får väl säga grattis :)

nu kör vi!

Kategori: Allmänt

Nu taggar jag till och drar ner till resten av klassen! 
Ha en härlig lillördag, för det ska jag verkligen ha :) 
Kramar
/Maja

Förkyld -.-

Kategori: Allmänt

Åh, har gått och blivit så himla förkyld nu -.- så kan knappt andas. Varför kommer alltid detta på loven? Jag vill bara bli frisk. Känner att jag ska krypa ner i sängen tidigt ikväll och bara ta det lugnt :) Ha det fint!
/Ylva

härligt!

Kategori: Allmänt

Lyckan när man hittar pengar som man inte ens visste fanns! :) 

Dagen har börjat bra, har mest taggat inför kvällen med lite härlig musik. Ska snart dra mig upp till stallet en sväng, hästarna vill förmodligen har lunch. Att de alltid ska vara hungriga?! 
Resten av veckan blir det nog dåligt med bloggning från min sida, lär inte vara hemma särskilt mycket.. 

/Maja

Äntligen hemma

Kategori: Allmänt

Dagen har som sagt spenderats i Kosta. Blev lite smått och gott inhandlat. Bland annat ett par jeans. Vilket jag är i behov av ett par nya. Kostade mig endast 99 :- Haha så värt det! Köpte även ett par skor, några frank dandy, sminkborttagning och ett par nya strumpor till idrotten. Behövdes om jag säger så. Är hur som helst väldigt nöjd med dagen :)
/Ylva

Cupcakes!

Kategori: Allmänt

Jag och Matilda har bakat superfina cupcakes för en stund sen, var ju tvungen att visa er resultatet! :) 

Det ser inte så aptitligt ut.. 



Våra mästerverk!

Coolingen ;) 



/ Maja & Kusinvitamin

Kosta Outlet

Kategori: Allmänt

Nu ska jag strax äta och sedan bär det av en runda mot Kosta i eftermiddag. Ska bli så himla roligt, har inte varit där på väldigt länge. Så ja vi får väl se om jag kan hitta några fint att införskaffa ;)

Var nyss ute i stallet och mockade och gjorde iordning. Så det bara är till att släppa in ikväll sen :) Men ha en fortsatt bra dag alla :)
/Ylva

Min sportlovsvecka!

Kategori: Veckoplanering



/Maja

lovely days!

Kategori: Allmänt

Dagen har varit helt underbar! Den har, som ni har förstått, tillbringats med världens härligaste vän. 
Kvällen igår var toppen, vi satt och kollade på youtubeklipp, parlamentet och självklart Ponnyakuten :) Sega som vi var bäddade vi ner oss ganska tidigt, men hann dock med endel skönt prat innan vi slocknade. Så skönt som det var att sova då var väldigt länge sen ;)
Idag har vi hunnit med endel, vi har fotat, fixat allt det nya med bloggen och pysslat med hästarna. Vi kollade även i gamla skolkataloger, det är det bästa jag vet! Kul att se massor av personer man känner igen, i Lenhovda.. ;) 

Red en runda när jag kom hem på en alldeles för övertaggad ponny, hon trippade på tå hela vägen och var nära till att explodera under hela turen. Det är så kul att vi äntligen är igång igen, vill bara börja träna massor! 

De här två dagarna har varit obeskrivligt underbara, så himla skönt att få prata igenom massor av tankar och att skratta med en go vän! Nu kör vi på såhär resten av lovet så vill jag lova att det lär bli det bästa på länge :)


min nya favoritbild. 
gillar dig, kompis!

/Maja

Dagens ridpass, + film

Kategori: Film

Red Tino en sväng på åkern idag i grimma och grimskaft barbacka. Kunde verkligen inte gått bättre :) Hoppade även några språng med henne och det gick också helt kanon. Hoppade väl typ runt 80 som vanligt haha, för bomhållarna låg redan på den höjden och orkade inte riktigt ändra xD haha Men hon hoppade kanon i alla fall.
Här kommer en liten film som Maja filmade idag.

new in

Kategori: Allmänt

Har suttit ett tag nu och fixat med designen, det ser mer vårfräscht ut nu tycker jag! Tryck f5 om ni inte ser den. 

Ha en fortsatt go dag!
Kramar

Maja & Ylva 20/2

Kategori: Fotografering

Vi levererar lite fina bilder ;) Enjoy!

puss!

Kategori: Allmänt

Galen kväll det här! ♥
Puss och kram skumbanan ♥
/ Java

dagar hos Ylva

Kategori: Allmänt

Hej! 

Dagen igår var riktigt långsam, hade verkligen inget att hitta på. Spelade ungefär fyra matcher på betapet mot Ylva, men tror ni att jag vann? Nää.. 
Nu sitter jag i alla fall hos Ylva, vi kom nyss in efter en långpromenad med mycket snack. Satt och kollade på Björn Gustafsson förut, han är skön den killen. 
Sover här tills imorgon, då vi ska hitta på lite roliga saker! :) 

Björn Gustafsson, det här klippet är awesome, kunde tyvärr inte bädda in det, men kolla! :)


bara för att vi älskar denna bild :)

/ Maja

<3

Kategori: Allmänt

/Ylva

min utrustning, bilder.

Kategori: Utrustning



Tränset syns knappt, men det är mitt remontträns, och mina älskade tyglar. 




Min sadel, Wintec Allround 500, superbra :) Den är mjuk och skön att sitta i och jag rider dubbelt så bra i denna som jag gjorde i min gamla! 

Love ♥
/Maja

Lördag

Kategori: Allmänt

Jag äger verkligen på Betapet ;) xD haha, i alla fall så har det varit en allmänt seg dag. Det är så kallt ute så jag har inte haft någon lust att gå ut. Fast egentligen är det plusgrader... Men det känns som att jag har feber eller nåt. Känner mig lite kallsvettig. Men jag tror att jag ska ut och gå en sväng med Kicki sen och därefter pyssla om Tino ordentligt och rykta henne fin :) Så ha en fortsatt trevlig dag!
/Ylva

Betapet

Kategori: Allmänt

Åh, skitspel.. Har suttit och spelat på Betapet med Ylva och fixat det sista med rapporten, jag säger bara spela aldrig på den sidan.
Nej, jag är inte dålig förlorare?! 
Haha, jag ska ta revansch på henne någon dag! 
Det här blev ett väldigt tråkigt inlägg, men har inget att skriva om, idéer? :)

Kram Maja

looooov!

Kategori: Utrustning

Åh, idag är jag glad! Nu är det äntligen sportlov, woho!
Det allra bästa var att jag nyss fick en present av en fin vän, ett par senskydd till Cherry. Vi pratade om att jag skulle köpa det men nu fick jag det istället, ett par bruna så det kommer passa perfekt till vår tävlingsoutfit sen när vi kommer dit.. :) 

Ett par sådana här, hoppas att de passar, jag behover verkligen inga proffsgrejer nu i början!


knas

Kategori: Allmänt


foto: Isabella

Haha, har ett oerhört viktigt samtal med min knasiga kusin!
Hon gör verkligen min kväll, dock måste jag plugga tyska..
Nu väntas bara en skoldag kvar innan vi går på sportlov! 
Lovet kommer förmodligen spenderas med mina fina vänner och ridning :) 
Puss
/Maja


rapportskrivning...

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och skriver på rapporten för fullt, har riktigt ont i huvudet så det är en kamp att ta sig igenom en lektion till innan vi får åka hem.
Ska ta mig ut på en riktigt lång promenad när jag kommer hem, rensa huvudet och alla tankar.

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare!
/Maja

Biologi

Kategori: Allmänt

Sitter med en massa biologi frågor just nu. Dom är helt hemska rent ut sagt. Fattar inte mycket -.- Detta har minst sagt varit en händelserik dag också. På ett speciellt sätt. Men visst, jag gissar att morgondagen kommer bli ganska händelserik också. Så ska försöka ta mig i säng så fort som möjligt. Missade lite sömn inatt ;S

något bra

Kategori: Allmänt

Gillar denna skarpt, går runt och nynnar på den hela tiden, det kommer ni också göra! :) 
/Maja

Memories

Kategori: Allmänt

/Ylva

happy valentines day

Kategori: Allmänt

Yees, alla hjärtans dag idag, min dag har minst sagt varit dramatisk. Men som sagt, man ångrar bara det man inte gjorde ;) Right? I alla fall, fick typ massa godis när jag kom hem så nu har jag minsann att äta. Men aa har inte hänt så mycket annat faktiskt. Och ikväll så blir det nog lite Skilda världar kanske? Haha försöker ju att ta ett litet break i OTH. För jag tänkte köpa 5 säsongen först. Men ja, min alla hjärtans dag, forever alone som alla säger.
/Ylva

Kategori: Allmänt

Glad alla hjärtans dag alla fina människor!


för du är allt jag nånsin önskat
du är allt jag nånsin drömt
du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
och du är den som får mig hoppas
du är den som får mig le
all min kärlek får du bära
all min längtan vill jag ge




prov, inlämning, prov..

Kategori: Allmänt

Ni har sett den förut men, jag älskar min man och bilden!

Det här är verkligen skolan i ett nötskal, alla prov och alla inlämningar ska göras veckan innan lovet..! Så det enda man gör är att gå i skolan, äta och sova.. Sad but true :(
Så ni som kan något om Etiopien är välkomna att kommentera eller mejla mig :D
Imorgon blir det dåligt med bloggning från min sida, ska iväg på lite annat.

Hoppas att alla har haft en bättre dag än vad jag har haft!
Puss & Kram

i wanna stay up all night

Kategori: Allmänt

Åh, vår uppdatering har verkligen inte varit på topp idag! Nästa vecka väntas två prov och mycket annat i skolan, så mycket av min tid lär gå åt till plugg men jag ska försöka blogga så mycket jag kan :) 

På återseende!
/Maja

plugg

Kategori: Allmänt

Hej! 

Min dag har varit toppen, red en runda på Cherry på förmiddagen och sen har vi haft kalas. Cherry var verkligen superfin, jag skrittade mest men med lite trav, jag själv måste ju ta det försiktigt. Hon var mjuk i munnen och jämn i sidorna, trots att det var lite jobbigt i all snö.. Jag blir så glad! :D 
Fick pengar utav morfar och farmor, tycker det är bättre det för då kan jag köpa vad jag själv vill ha. De åkte hem för en stund sen och nu måste jag ta tag i plugget innan Ponnyakuten. 



Hur har er dag varit? :) 
/Maja

Tino 12/2

Kategori: Two In One

Jag känner att ridningen inte blir särskilt strukturerad nu när det är så mycket snö. För det första så går det typ inte att rida riktigt ordentligt för det är ojämnt och hon får styltor. Sedan orkar man inte rida halvdant heller xD Haha så det blir mest väldigt ostrukturerat. Red i alla fall idag ute på åkern, barbacka, jobbade henne lite smått och hon gick väl rätt så bra då i alla fall. Sedan skuttade jag lite på ett 80 hinder barbacka :D Så underbart, jag älskar min häst. Det är så kul att göra så mycket spontant. Tyvärr så blev det inga bilder för mamma hade inte tid att hjälpa mig med det. Och jag orkade inte kånka ut stativet och allt sånt. Men men...
/Ylva

ni är bra!

Kategori: Allmänt

Statistiken är grym, fortsätt såhär! :D

/ Maja & Ylva


Kategori: Allmänt


Fina du!

är jag glad eller?

Kategori: Allmänt

Woho, livet är ganska bra just nu! 
Kom precis in, har ridit för första gången på 3 månader! Känslan var underbar, att bara få sitta på sin egna häst igen! Love ♥ 
Imorgon är vi på det igen, innan det blir kalas här hemma. 
Ja, livet är faktiskt väldigt bra just nu! 

Ha en fortsatt riktigt bra dag!  
/Maja

grymma tjejer!

Kategori: Tips

De här två bloggarna läser jag ofta, riktigt bra! Känner inte någon utav dom särskilt bra, jag vet bara att de båda två är grymma på det dom gör och skriver! 

Sanna Östangård, den här tjejen har jag träffat ett par gånger på ridskolan, vi har aldrig riktigt pratat men jag vet att hon har riktigt bra åsikter över saker och ting och jag gillar henne :) 

Olivia Magnusson, denna tjej har jag aldrig träffat riktigt bara sett henne i skolan, men en sak är jag säker på och det är att hon är otroligt duktig på att fotografera! Ni borde ta och kika in alla hennes fina bilder :) 



Update; Länken till Sanna verkar inte fungera, nattstad.se/Sanna.Östangård!

jaaaaa!

Kategori: Allmänt

Jag tror inte det här är sant?! Fick ett riktigt bra besked från sjukgymnasten idag, tror hon blev lite trött på mitt tjat.. ;) 
Jag får börja rida under kontrollerade former!
Jag är så underbart glad nu, ska ta hjälp av min kusin och gud vilken härlig känsla att sitta på en häst för första gången på mer än 3 månader! :D Åhåh, riktigt glad, vilket jag tror alla hästtokiga förstår?

Kramar Maja  

vi är bra!

Kategori: Allmänt


The simply, the best! 
java.blogg.se ♥

Have nothing to say

Kategori: Allmänt

Haha som rubriken talar. Har inte riktigt varit min dag. Som alltid, vad deprimerande jag är -.- Känner att detta inlägget är bara som utfyllnad. Tänkte i alla fall ta och kolla lite film ikväll och enbart ta det lugnt, så ha en fortsatt bra kväll ;)
/Ylva

bara min!

Kategori: Ekbackens Cherry


Love you ♥
Imorgon får jag äntligen besked om jag får börja rida eller inte! 



jag orkar inte..

Kategori: Allmänt

Hej alla glada! Eller? 

Pluggar, eller jag måste plugga men jag orkar verkligen inte.. Har suttit och fixat med klasströjorna en stund, men jag avslöjar inget! Jag har verkligen inte mycket att skriva om, så jag återkommer senare eller imorgon. 

Ha det fint! 
/Maja

Day at Maja´s place

Kategori: Allmänt

Yepp, hoppade på bussen och skulle hem idag efter skolan men när jag väl hoppat på min buss så tyckte Maja att jag kunde komma hem till henne. Haha så fick byta buss sen i Alsterbro för att åka typ 2 km (y) Men vad gör man inte för födelsedagsbarnet. Måste verkligen säga Grattis till Maja! Vi bakade lite tårta och kollade på film, Yummie! Ett perfekt slut på en hemsk dag! Ha det fint ;)
/Ylva

perfekt födelsedag!

Kategori: Allmänt

Som ni märkte så var mina fina vänner lite knasiga idag, hela dagen har bestått utav skratt nästintill! Vilket givetvis är super! 
Skolan var ovanligtvis lugn, hade nationellt som Sanna redan har berättat för er, resten var chill.
Efter lite problem löste det sig så att Ylva kom hit ikväll och firade lite eftersom mamma och pappa inte var hemma. Vi bakade en ljuvligt god chokladtårta som vi åt med jordgubbar och glass till min present, filmen Dear John! Vet inte hur länge jag har pratat om att jag vill se den, och nu fick jag den av min fina vän, då blir man glad :)
Fick även en till film, ett par presentkort, Hästmagazinet och moppekort + moppe av familjen, alltså en bra dag :)

Imorgon har vi redovisning av musikprojektet, och när jag kommer hem måste jag sätta mig och jobba på rapporten så uppdateringen kanske inte blir den bästa..

På återseende!
Kram Maja

GÄSTINLÄGG! "Boom boom, boom boom" ;)

Kategori: Allmänt

Hej BLOGGEN! :D
Sitter i skolan och har rast.. boom boom :) en seg dag med NATIONELLT PROV i svenska.... gick bra tror jag! :D
Har blivit många inlägg idag från oss , men vad gör det, hahahaha :D 
HOPPAS ATT MAJA OCH YLVA GILLAR OSS ÄNDÅ!!!! :D <3

Kram kram igen! vi hörs nog ;) 
/ Sanna 

GLÖMDE JU VISA FÖDELSEDAGSBARNET! (BOOM BOOM)

Kategori: Allmänt



GRATTIS IGEN!!!!! :D

KRAMAR FRÅN OSS med dålig humor (BOOM BOOM) ;)

Sanna, Matilda och Matilda gästbloggar!

Kategori: Allmänt

Tjenare bloggen!

GRATTIS, GRATTIS MAJA! :D

Vi önskar dej en trevlig och myyysig kväll på din femtonårsdag! ;D (Boom boom)
Vi har tråkig humor. Boom boom.

Hoppas att ALLA kom ihåg Majas FÖDELSEDAG..... särskilt DU YLVA, puss på dej!!

Pussar o kramar till Maja och helt normala hälsningar till er andra, BOOM BOOM

/Sanna och Matildorna<33

Grym tjej!

Kategori: Allmänt

Måste säga att den här tjejen är grym, får mig alltid på bra humör :) Klicka HÄR

Tino 6/2

Kategori: Two In One

Blev en kort sväng ute på åkern, jobbade henne lite lätt. Lät täcket sitta kvar på henne och red barbacka, skönt. Red även utan vantar (y) haha i -16 grader. Men jag frös ingenting om händerna :) Men man märker att jag inte ridit henne sen i torsdags. Och då jobbade jag ju i stort sett inte henne någonting. Så hon var inte lika mycket på hugget och alert. Men får hoppas att temperaturerna går ner så att det blir lite lättare att rida.
/Ylva

bilder från dagen!

Kategori: Allmänt


Bella fryser lite..

Det enda bra var att solen sken! :) 



Vi bjuder, bara för att vi är så otroligt söta! 

Sittfotboll, det är som är så roligt! 

Kände mig duktig och gav mig ut och promenerade en sväng, upptäckte dock när jag kom tillbaka att det var väldigt kallt! 


Pulkaåkning

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag är det friluftsdag i skolan, halva högstadiet är i Aboda och åker skidor dock får jag sitta här och tråka.. Nämen vi har varit och åkt pulka, eller vi åkte på stora däck och fikade ;)
Imorgon fyller jag år, 15 år, woho! Hoppas alla kommer ihåg att gratta mig!

Ha en bra dag!
/ Maja

all i need is you.

Kategori: Allmänt

Såhär rastlös har jag aldrig varit! Vet knappt inte vart jag ska ta vägen, jag får inte göra det, jag får inte göra det och inte det heller! Usch jag är verkligen inte på toppenhumör idag. 
Min dag har inte varit särskilt rolig, det enda bra var väl att jag var ute på en härlig promenad i eftermiddagssolen! 
Det kliar i fingrarna, jag vill skriva massor men har inga bra idéer, släng iväg en kommentar om det är något ni vill att jag ska blogga om! :) 
Ikväll är det Ponnyakuten, efter det blir det förmodligen en stund i Fjällbacka med Erika! :) 

Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har haft! 
Kramar Maja

Underbart väder 5/2 2012

Kategori: Fotografering

Cherry 4/2 2012

Kategori: Ekbackens Cherry

Här kommer bilderna som togs igår ;)
/Ylva

jag tror jag fryser?

Kategori: Allmänt


Nejnej, inte alls kallt! 
Det var bara att ge sig ut i kylan och upp till stallet, var beredd på att frysa ihjäl men det var inte så farligt. Gillar sånt här väder, om man bara kunde få åka skidor.. 
Vattnet var fruset i stallet, vattenkoppar är dåligt på det sättet.. 
Lyckades få lite kort på när Cherry och Vanilla tog den dagliga morgonrullningen :) 



/ Maja

without you..

Kategori: Allmänt


fem månader utan dig.. 
jag tänker på dig 
&
jag saknar dig, 
älskade farfar ♥

fjärde februari tvåtusentolv

Kategori: Allmänt

Nu är Melodifestivalen slut, inte någon utav låtarna som var särskilt bra.. Eller?

Ylva har varit här i stort sett hela dagen :) Kul har vi haft, även fast allt inte blev som planerat menmen det löste sig det med! Vi bakade en supergod kaka, kokostoscakaka, tittade på film och longerade min lilla plutt.
Cherry blir bara finare och finare för varje gång jag hanterar henne, hon lyssnar så perfekt på rösten nu och söker sig neråt självmant. Det är så kul att det går framåt och nu längtar jag verkligen tills det blir vår så vi kan komma igång! Ylva fotade så det kommer lite bilder så småningom. 


Melodifestivalen

Kategori: Allmänt

Tittar på Melodifestivalen, återkommer med ett längre inlägg senare! 
Hoppas ni alla har en bra lördagkväll! :)
/Maja

liten & stor

Kategori: Ekbackens Cherry





Ser ni likheten? Bläsen är fortfarande den samma, älskar den!

-15°C

Kategori: Allmänt

Usch, avlider snart. Hade -15°C imorse och nu är det inte långt ifrån heller. Måste medje att det tar emot att pallra sig ut i stallet just nu. Är som vanligt fruktansvärt trött och vet inte alls vart jag ska ta vägen -.- Har heller inget att skriva om direkt. Så ha det bra ni ;)
/ylva

no ideas..

Kategori: Allmänt

Hu va kallt det är ute, -13,5 när vi väntade på bussen imorse.. Skolan var helt okej, var på teater som var ganska bra men lite långtråkig. Har varit hungrig som tusan hela dagen, det var inte ätbar mat i skolan! :s 

Nu har jag och Matilda F fixat klart vårt musikprojekt som ska redovisas nästa vecka, känns bra att ha det gjort! 
Har dåligt med idéer, hade tänkt fixa ett hiss & dissinlägg snart, vi får se hur det blir med det.

Ha en bra fredag!
/Maja

Frida is here

Kategori: Allmänt

Yes rubriken talar för sig själv. Därav ingen uppdatering för jag vill inte vara någon tråkig kompis. Vi har i alla fall varit ute och ridit dom små hästarna. Inklusive Madonna :D Haha så underbart roligt. Blev lite smått kär i den lilla hästen. Dock så var det typ -10 grader ute och sedan snöade det. Så det kändes lite i kindbenen och blev mest skritt, men oj vad mysigt det var :)
Men nu ska jag packa och fixa lite annat tills imorgon tills Frida kommer ut från duschen ;) Så ha en bra dag alla!
/Ylva

summer

Kategori: Allmänt


sommar ♥

svårt med rubriker..

Kategori: Allmänt



Ja, vad ska man säga om dagen? De flesta lektionerna har spenderats framför en dator för att skriva en rapport, nja inte särskilt kul.. Annars har min underbara klass mest snackat/bråkat om klasströjorna vi ska, åh va trött man blir ibland! Men det löste sig, och detta blir nog väldigt bra förhoppningsvis. 

Sitter och planerar helgen lite, ska göra det bästa av den. Cherry ska iallafall longeras, om hon är pigg förstås.
Det är tur att man har vänner som kan mycket mer om hästar än vad man själv kan, så imorgon får jag lite hjälp! 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag fortsätter en stund på mitt rapportskrivande... 
/Maja

sånt jag gillar!

Kategori: Allmänt



Åhåh, satt och tittade igenom min spotifylista igår och hittade denna låten, var riktigt länge sen jag lyssnade på den. Älskar takten och "gunget" i den :) 
Sådana här låtar gör mig glad! 



Haha, kommer ihåg att jag satt och lyssnade på den här låten 24/7 precis när den kom ut. Jaa, man ska väl gå igenom en sådan period också ;) 
Jag fastnar för låtar med ett härligt gung i, det är det som gör mig glad och leendet sprids! :) 




Åh, det var ett tag sen nu! John Mayer ♥
Vad kan jag säga? Han är bara så grym, men nu var det ett bra tag sen jag satt och lyssnade på honom.. 


Inriktning?

Kategori: Allmänt

Hej alla, har inte blivit så mycket uppdatering då det enda jag gjort är att kommit hem, gått ut i stallet och mockat och släppt in hästarna sedan typ gått in och lagt mig. Har inte varit så mycket mer. Har varit så himla trött hela tiden. Önksar att jag kunde bara ligga i sängen en hel dag. Föresten så igår så fick jag också hem fjärde säsongen av OTH :D Haha, är lite smått beroende. Men blev så himla glad.

Dessutom nu så ska vi välja inriktning på vår linje. Antingen natur-natur eller natur-samhälle. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska välja :S känns lite smått jobbigt. För det känns som att NANA kommer att bli väldigt tufft men samtidigt så måste jag välja massa programfördjupningar och då känns detsom att jag hamnar på nästan samma ämnen ändå :S Aja, får väl fundera och höra mig för lite.
Ha en fin kväll ;)
/Ylva

come and pick me up?!

Kategori: Allmänt

Den här dagen har ju inte varit särskilt bra om jag säger så, lite sådär smått arg men det är väl normalt? Var iallafall på utvecklingsamtal efter skolan och det gick bra, tog inte speciellt lång tid. Hade tänkt ut och springa en runda nu när jag kom hem, men så som det snöar har jag verkligen ingen lust med det.. Har tittat på lite läxor, skickat några mejl och nu är kvällen ledig. 
Någon som har något bra tips på vad man kan göra, en snöig onsdagskväll den förste februari tvåtusentolv? 

/Maja